Websites en Webhosting

Uw bedrijf heeft nood aan een professionele en dynamische website, die tevens gemakkelijk te onderhouden valt? Wij helpen u met de ontwikkeling van een dergelijk CMS-systeem op open source gebaseerde software. Tevens zorgen wij ook voor de (korte) opleiding van de mensen die de site moeten onderhouden. Wij ontwikkelen ook uw naamkaartjes, logo en huisstijl Ook voor het ontwerp van nieuwsbrieven en mass mailing naar uw klanten kan u bij ons terecht Wij voorzien de mogelijkheid tot hosting van uw site op een van onze servers, die zich bevinden in grote data centers met zeer snelle toegang tot het web. Wij garanderen minimum 99,9% uptime.

Netwerken en Consultancy

Beheer van bestaande netwerken algemeen netwerkbeheer on-site of via remote assistance het oplossen van problemen in uw bestaand computernetwerk het uitbouwen van uw reeds bestaand computernetwerk Migratie van bestaande fysieke servers naar een virtuele omgeving Wij leveren het juiste advies voor de aankoop van uw hard- en software Wij installeren en configureren uw server (Linux en Windows) alsook uw clients Ontwikkeling van nieuwe netwerken Wij ontwerpen uw nieuw netwerk naar uw budget en eisen. Wij leveren het juiste advies voor de aankoop van uw hard- en software We ontwerpen hybrid netwerken Linux en Windows met o.m. volgende functionaliteit : E-mail Servers, Log-on/Aanmeld Servers, Centrale opslag van data, centaal beheer van printers, cloud backup van data, netwerkbeveiliging,... Gebruik van open-source netwerktechnlogieën : kleinere footprint, lagere kost, betere beveiliging

Herstellingen

We doen herstellingen van alle IT-gerelateerde producten : printers, tablets, pc's, laptops, servers, netwerkapparatuur, overige randapparatuur. Dit voor zowel particulieren (via ons zusterbedrijf Evertek www.evertek.be (http://www.evertek.Be)) als voor bedrijven. We geven een snelle service, ook voor oudere apparatuur die niet bij ons gekocht is Herstelling kan bij u ter plaatse daar waar nodig. Wij herstellen alle merken en zijn gespecialiseerd in grote merken als Dell, HP, Compaq, Packard-Bell, Acer, Toshiba, Fujitsu-Siemens, Medion, Lenovo, Brother, Canon enz. Wij werken reeds jaren nauw samen met deze fabrikanten om u nog beter en sneller te helpen. Herstellingen gebeuren bij ons aan eerlijke prijzen.

Dienstverlening in onderaanneming

Bent u zelf als dienstverlener actief in de IT sector ? (o.a. computerzaak, consultant, netwerkspecialist, software leverancier, ...) Dan kan u zonder veel moeite extra omzet genereren! Wij werken eveneens in onderaanneming voor IT bedrijven. U stuurt ons een email met de contactgegevens van uw klant, het type toestel en een korte foutomschrijving en wij regelen de rest. Wij gaan in uw naam naar uw klant en werken eventueel met uw eigen herstelbons. Discretie is verzekerd. Na afloop van de interventie ontvangt u een email met de resultaten of bevindingen. U hoeft dus geen investeringen te doen in een eigen technieker of wisselstukken. Vraag naar onze dealer reseller voorwaarden !